Promocje
Kloc masarski z polietylenu 60x40x8cm
Kloc masarski z polietylenu 60x40x8cm
1 100,00 zł 1 000,00 zł
szt.
Jelita wieprzowe kal. 28-32 wiązka 91mb
Jelita wieprzowe kal. 28-32 wiązka 91mb
53,00 zł 50,00 zł
wiązka
Jelita wieprzowe kal. 28-32 wiązka 20-25 mb
Jelita wieprzowe kal. 28-32 wiązka 20-25 mb
14,00 zł 12,00 zł
Jelita wieprzowe kal. 26-28 wiązka 45mb
Jelita wieprzowe kal. 26-28 wiązka 45mb
40,00 zł 38,00 zł
wiązka
Zaloguj się
Nie pamiętasz hasła? Zarejestruj się
Koszyk

produktów: 0

wartość: 0,00 zł

przejdź do koszyka

Opcje przeglądania

JELITA NATURALNE wieprzowe, wołowe i baranie

Jelita naturalne wykorzystywane są szeroko w procesie wędzenia, suszenia i parzenia różnego rodzaju kiełbas, parówek, kabanosów i pasztetów. To ich właściwości powodują, że wyroby odznaczają się tak uwielbianym przez ludzi smakiem, zapachem i wyglądem.
SPOSÓB UŻYCIA:
Bezpośrednio przed użyciem należy namoczyć jelita na ok. 20 min. w wodzie o temperaturze ok. 30°C, choć większa część osób dodatkowo płucze i ponownie moczy je w celu osiągnięcia jeszcze lepszych rezultatów w trakcie nadziewania farszu.
PRZECHOWYWANIE:
Przed otwarciem - przechowywać można w temperaturze maksymalnie do 20°C, zalecana do 14°C, w miejscu suchym, nienasłonecznionym. Po otwarciu - zalecana temperatura przechowywania to 0 - 14°C. Nigdy nie mrozić, w przeciwnym wypadku jelita nie zachowają swoich właściwości i nie będą nadawać się do użytku.
Nasze jelita naturalne pochodzą ze sprawdzonych źródeł, posiadają odpowiednie atesty PZH oraz HDI, na życzenie dołączymy je do każdej przesyłki.

do góry
Sklep jest w trybie podglądu
Pokaż pełną wersję strony
Sklep internetowy od home.pl